Funkiej Webdesign

Site name

Hier vind je geen beren op de weg

Read more

Groenekroon Haardhout

Wens

Deze ondernemer wist wat hij wilde. Een zakelijke, professionele website met een frisse uitstraling. Voor Groenekroon Haardhout moest ook een nieuw logo worden ontworpen. Eisen die hieraan gesteld werden was dat er een kroon en hout in verwerkt moest worden. Tevens moest het logo een 'bos-kleurige' uitstraling krijgen.

Uitvoering

Het logo was een leuke uitdaging. In een boomstamschijf is een kroon verwerkt wat samen met de groenkleurige tekst een 'bos-kleurige' uitstraling krijgt wat refereert naar de producten van Groenekroon Haardhout.Om de visuele presentatie van de website te bevorderen is er gekozen voor een toolbar welke prominent op de website zichtbaar is. De hoofdkleuren die gebruikt zijn op zowel website als logo zijn:

#2b452c #5c433c

Op deze website is gebruik gemaakt van bosrijke afbeeldingen en is er ook een volledig responsive foto-gallery geïntegreerd.

Door middel van het responsive design kunnen bezoekers via hun smartphone of tablet de website bezichtigen en schaalt deze zich automatisch aan het gebruikte beeldformaat.